Amb més de 10.000 entrades venudes, el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres afegeix 2 noves funcions

L'organització ha afegit 2 noves funcions, el dissabte 22 i el diumenge 23 de febrer

Excepcional acollida per part del públic: amb poc més de dos mesos amb les entrades a la venda, la tercera edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres ja ha venut més de 10.000 entrades anticipades. Vist el bon ritme de vendes, l’organització del certamen, que se celebrarà del 20 al 24 de febrer, ha decidit afegir 2 noves funcions, el dissabte 22 i el diumenge 23 de febrer.
Des que el passat 30 de setembre es posessin a la venda les 25.800 entrades de la tercera edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres ja són 10.162 els espectadors que han adquirit la seva entrada des d’algun dels punts de venda o canals autoritzats: per internet (festivaldelcirc.com i facebook.com/festivaldecirc) o físicament a l’Oficina de Turisme de Figueres. Els preus de les entrades als 3 espectacles diferents que proposa el Festival (dues semifinals –espectacles blau i vermell- i una final –espectacle Or- oscil·len entre els 10 i els 40€ depenent de les categories de butaca: Llotja VIP, Butaca Or, Butaca Plata o Butaca Bronze.
L’organitzador de l’esdeveniment, Circus Arts Foundation, tenint en compte el bon ritme de venda anticipada, el temps que falta fins a l’estrena i que encara manquen força elements promocionals, ha decidit afegir 2 funcions extres a les 12 ja previstes inicialment:
– Dissabte, 22 de febrer a les 12h. Espectacle Blau
– Diumenge, 23 de febrer a les 19.30h. Espectacle Vermell
Les 4.300 noves entrades a les representacions extraordinàries ja poden adquirir-se en els punts de venda abans esmentats.