Amb més de 4.000 entrades venudes, el Festival Internacional del Circ Castell de Figueres afegeix dues noves funcions

Sóc l'espectacle Vermell, el 3 de març, i l'espectacle Blau, el 4 de març

Excepcional acollida per part del públic: amb menys D’un mes amb les entrades a la venda, el Festival Internacional del Circ Castell de Figueres ja ha venut més de 4.000 entrades anticipades. Vist el bon ritme de vendes, L’organització del certamen, que se celebrarà de L’1 al 4 de març, ha decidit afegir dues noves funcions, el dissabte 3 i el diumenge 4 de març.

Des que el passat 27 de desembre es posessin a la venda les 11.450 entrades de la primera edició del Festival Internacional del Circ Castell de Figueres ja són 4.673 els espectadors que han adquirit la seva entrada des D’algun dels punts de venda o canals autoritzats: per Internet, als caixers Servicaixa, per telèfon al 902 33 22 11 o bé a Figueres a la Oficina de Turisme, taquilles del Teatre El Jardí o Botiga Batlle March. Els preus de les entrades als quatre espectacles diferents que proposa el Festival (dues semifinals ?espectacles Blau i Vermell-, un concert-espectacle i una final ?espectacle Or-) oscil·len entre els 10 i els 45? depenent de les categories de butaca: llotja VIP, butaca Or o Butaca Plata.

L’organitzador de L’esdeveniment, Circus Arts Foundation, tenint en compte el bon ritme de venda anticipada, el temps que falta fins a L’estrena i que encara manquen força elements promocionals -tot just aquesta setmana arrenquen les campanyes en emissores de ràdio a Catalunya i sud de França o la comercialització de grups a França-, ha decidit afegir dues funcions extres a les 8 ja previstes: espectacle Vermell (3 de març) i espectacle Blau (4 de març). Les 3.000 noves entrades a les representacions extraordinàries ja poden adquirir-se en els punts de venda abans esmentats.

D’altra banda, diàriament s’acrediten pel Festival, programadors i directors de circ i altres espectacles D’arreu del món, fet aquest que fa presagiar que, des de la seva primera edició, aquesta nova cita del món del circ quedarà consolidada com a referent dins el mapa mundial de grans festivals internacionals. Ja està confirmada la presència dels principals representants del circs estatals (companyies Rosgoscyrk, Nikulin i Bolschoi de Rússia, Circ nacional Mongòlia, Ho Chi Minh Circus de Vietnam, Associació nacional D’acròbates xinesos); dels directors generals de càsting D’importants circs D’Europa i Amèrica (Soleil, Medrano, Tihany, Bouglione…) i dels directors i consellers artístics D’altres grans festivals de circ: Kiev, Moscou, Mònaco, Massy o Sant Petersburg.

Etiquetes:
, ,