Els Amics de les Arts i Pablo Lopez al Sons del Món

Aquests dos grups s’uneixen als ja presentats: Sopa de Cabra, Manel i Stay Homas

Redacció.- Divendres 26 de juny es presentarà tota la programació del festival i es posarà a la venda el segon paquet d’entrades d’aquells concerts que ja estan anunciats.
Pablo López s’incorpora al festival Sons del Món en un concert molt especial i únic. Sota el nom “López piano y voz”, el cantautor malagueny presentarà les seves cançons la Ciutadella de Roses en un format íntim, només acompanyat de les vuitanta-vuit tecles del seu piano. Només així, en aquest concert irrepetible, Pablo López podia retrobar-se de nou amb el seu públic, que l’espera en candeletes.
Per altra banda, Els Amics de les Arts presenten “Els dies més dolços”, una proposta inèdita i optimista, que pretén extreure la cara bona de les coses. Serà una oportunitat única de veure els gironins en un format acústic i molt proper. Un regal que permetrà als seus seguidors rememorar els inicis de la banda, on es revisitaran les seves cançons més estimades.
El Sons del Món, una de les grans cites d’estiu de la Costa Brava des de fa tretze edicions, continua presentant aquesta edició tan especial, amb un cartell de luxe de fins a nou concerts a la Ciutadella de Roses, un dels espais patrimonials amb més encant de la Costa Brava. Per a poder fer aquests concerts, es compliran totes les mesures de seguretat que les autoritats pertinents senyalin en el moment de dur-se a terme les actuacions.