Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet presenten a Temporada Alta el seu nou disc, Emotional Dance

Després d’una gira internacional, presenten el disc a l’Estat Espanyol

Redacció.- Aquest diumenge 4 de desembre l’Auditori de Girona acollirà la presentació del nou treball discogràfic d’Andrea Motis i Joan Chamorro. Acompanyats pels músics Josep Traver, Ignasi Terraza i Esteve Pi, presentaran Emotional Dance, disc gravat amb el segell Impulse!, la mateixa discogràfica del mític John Coltrane.

El concert, a ritme de jazz, swing i bossa nova, és una nova oportunitat per gaudir de l’explosiva combinació del talent, la joventut i la hipnòtica veu de Motis amb l’experiència del mestre Chamorro. Emotional Dance, que sortirà a la venda el febrer de 2017, és el primer treball en solitari d’Andrea Motis i ha estat gravat a Nova York amb una banda formada per músics catalans i nord americans, produït per Jay Newland i Brian Bacchus, coneguts pel seu treballa mb Norah Jones i Gregory Porter.

Per presentar el disc, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet han realitzat una gira internacional al llarg del mes de novembre, passant per Estònia, Bèlgica i França. Després del seu pas per Temporada Alta aquest cap de setmana, també actuaran a Barcelona i a les Illes Balears.