Àngel Llàcer porta a escena L’amor impossible D’una professora i el seu alumne

Clara Segura i el debutant al teatre Carlos Cuevas protagonitzen L'obra

Madame Melville és una obra que ens apropa la història D’amor trencadora i impossible entre una professora i el seu alumne adolescent. La seva lluita contra les circumstàncies per compartir íntimament un dia d’estiu posen de manifest les seves ganes de viure i de sentir en llibertat.

El muntatge, dirigit per Àngel Llàcer i interpretat per Clara Segura (Clodie), Carlos Cuevas (Carl) i Montse Vellvehí (Ruth), és una producció de Pas29 que es podrà veure al Teatre Borràs del 4 de juny al 31 de juliol.

L’autor D’aquest text és el dramaturg americà Richard Nelson (Chicago, 1950), creador D’una quarantena D’obres i reconegut amb un premi Tony pel musical James Joyce’s The Dead.

Àngel Llàcer, un dels actors i directors de teatre més polifacètics de L’escena espanyola, accepta el repte amb Madame Melville de donar vida a ?una relació complexa i del tot comprensible en aquest ambient parisenc situat abans de la revolució del maig del 68 i per altra banda, una història universal, possible en tots els temps’.

El text es va representar per primera vegada L’any 2000, suposant el debut teatral a Londres de L’actor Macaulay Culkin (acompanyat per Irene Jacob). El muntatge que dirigeix ara Llàcer és també la primera oportunitat teatral D’un jove però reconegut actor: Carlos Cuevas, el popular Biel de Ventdelplà.

Etiquetes: