Animal exhaureix les entrades del seu primer concert a Barcelona

Aquest dissabte a la Sala Bikini, en el marc del GuitarBCN

L’especial còctel musical que factura ANIMAL i que va donar-se a conèixer el febrer passat amb el disc Més enllà de les paraules (Halley Records), està essent tot un èxit. La fórmula amb regust d’Amy Winehouse, Bruno Mars, The Cat Empire, Bob Marley, Mumford & Sons o Asa, juntament a la bona col·lecció de cançons que firma el seu cantant, Goku, ha trobat un públic molt fidel que ja ha exhaurit totes les entrades posades a la venda per la seva presentació de dissabte a la Sala Bikini de Barcelona, en el marc del GuitarBCN.

Aquest èxit de públic també es veu reflectit en la seva presència als principals festivals del país. ANIMAL estarà present a festivals com el CruïllaBCN, el Canet Rock, el Clownia… i a les Festes de Tàrrega o a Les Santes de Mataró.

Tal com s’havia anunciat, partir de dissabte 21 de maig, el seu disc Més enllà de les paraules deixarà d’estar en descàrrega gratuïta a través del seu web www.animalweb.cat. A partir d’aleshores es podrà continuar escoltant el disc de manera gratuïta a Youtube, on el seu èxit “Només amb tu” ja suma més de 320.000 reproduccions, i a les plataformes habituals d’streaming, i comprar-lo físicament als seus nombrosos concerts o a les principals botigues de discos.