Anna Lizaran i Francesca Piñón juntes a ?El BalL’

L'obra, dirigida per Sergi Belbel, combina teatre i dansa

El TNC presenta una proposta original que combina teatre i dansa. Sergi Belbel reuneix, a ?El balL’, el talent de les actrius Anna Lizaran i Francesca Piñón i de les ballarines Sol Picó i Xaro Campo per dur a escena, combinant moviment i paraula, el text de la prestigiosa novel·lista Irène Némirovsky.

Passats de la pobresa a L’opulència per un cop de sort amb la borsa, el senyor i la senyora Kampf decideixen organitzar un ball a la seva nova gran casa de París i convidar-hi tothom per mostrar la seva esplendor. Madame Kampf és una nova rica, superficial i materialista, que gaudeix denigrant i ridiculitzant les altres dones.
 
Quan Madame Kampf anuncia el ball, la seva filla Antoinette, que acaba de fer catorze anys, somia assistir-hi. Però Madame Kampf, sempre cruel amb ella, no té cap intenció de permetre-li D’anar a la festa. El ressentiment D’Antoinette cap a la seva mare serà tan gran que acabarà planejant una venjança personal. Sense cap mena de dubte, la vetllada, serà absolutament inoblidable per a Madame Kampf. L’espectacle es podrà veure fins al 3 de gener al TNC.

Etiquetes:
,