Amaral al festival Strenes 2021

Aquest cap de setmana acaba el Festival Strenes amb Amaral, Oques Grasses, La Casa Azul i Arnau Griso

La Casa Azul presentarà dissabte en primícia les cançons del seu pròxim EP

Redacció.- Aquest cap de setmana acaba la novena edició del Festival Strenes amb les presentacions en directe més esperades amb Amaral, Oques Grasses, La Casa Azul i Arnau Griso, quatre artistes que tocaran cançons inèdites que es publicaran els propers mesos.

En aquesta edició s’han pogut recuperar els concerts a les Escales de la Catedral i, dissabte i diumenge, aquest espai emblemàtic de la ciutat de Girona acollirà l’estrena de la nova gira d’Arnau Griso i l’estrena en primícia del pròxim disc d’Oques Grasses, amb entrades exhaurides. El concert únic en acústic d’Amaral finalment es farà divendres a l’Auditori degut a les condicions meteorològiques i, també a l’Auditori, La Casa Azul presentarà dissabte en primícia les cançons del seu pròxim EP, ambdós concerts han penjat el cartell d’entrades exhaurides.

“La creació no es pot restringir ni confinar”
Per segon any consecutiu l’organització del Festival Strenes es mostra ferma a la seva responsabilitat i al seu compromís amb els artistes, la indústria i els mitjans de comunicació que hi han apostat des de la primera edició, i manté la quantitat habitual de concerts programats amb una clara aposta pels creadors i creadores, en un moment absolutament clau.

El certamen gironí continuarà essent el pal de paller, el far que encoratgi festivals, festes majors i programacions que encara dubten si han de tirar endavant. És per tots aquests motius que l’Strenes 2021 ha creat el lema “La creació no es pot restringir ni confinar”.

Per a més informació visiteu la web oficial del Festival Strenes 2021.