Aquest cap de setmana, funcions amb àudio descripció i subtitulació a La importància de ser Frank

Es pot veure a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya

Redacció.- La importància de ser Frank, d’Oscar Wilde i amb versió de Cristina Genebat i David Selvas, i direcció de David Selvas, és una producció del TNC i La Brutal que es pot veure a la Sala Petita del TNC des del passat 3 de maig fins al proper 10 de juny de 2018. L’espectacle, que al TNC va exhaurir totes les localitats abans de ser estrenat, tornarà al mes de juliol al Teatre Poliorama on ja se n’han posat a la venda les entrades.
Un dels retrats més àcids i divertits que s’han fet mai sobre la hipocresia social
La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.
L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle XX.
Aquest dissabte 12 de maig, a les 17 h, i diumenge 13 de maig, a les 18 h, les funcions de La importància de ser Frank seran amb audiodescripció i subtitulació. Aquestes funcions són possibles gràcies a la col·laboració del TNC amb APTENT i la Fundación Vodafone.