Aquest diumenge començà el Vermut Jazz

El Vermut Jazz s’inaugura aquest diumenge amb dos músics de llarg recorregut; Joan Pau Cumellas i Valentí Moya

Com cada any quan arriba el bon temps, L’Auditori torna a instal·lar un escenari a l’aire lliure on es podrà escoltar música en directe tots els diumenges de maig. Els concerts, que són gratuïts, començaran a les 12:45h i tothom qui ho vulgui podrà gaudir d’una sessió de jazz i prendre el vermut en una de les taules que envolten l’escenari exterior. Una proposta que L’Auditori organitzar conjuntament amb l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya.

El Vermut Jazz s’inaugurà aquest diumenge amb dos músics de llarg recorregut i dels més representatius en els seus estils al nostre país: Joan Pau Cumellas i Valentí Moya. Tots dos lideraran un quartet que mostrarà un repertori amb clàssics de Django Reinhardt, arranjaments sense precedents i composicions pròpies. 

El cicle seguirà les dues últimes setmanes de maig amb el contrabaixista colombià, Santiago Acevedo, que ens presentarà el seu treball discogràfic més recent amb el suport d’un sextet de luxe. L’última cita del Vermut Jazz serà el 5 de juny amb Jordi Rabascall que s’ha inspirat en l’esperit del jazz dels anys 50. Hi trobarem interpretacions que ens traslladen a la sonoritat de les primeres big bands i dels cantants sense micròfon amb estètiques més properes a crooners actuals com Jamie Cullum.

Etiquetes:
, , ,