Aquest diumenge se celebra l’11a Fira del Conte de Medinyà

Es farà una trobada de contistes, escriptors i ilustradors

Redacció.- Aquest cap de setmana se celebrarà la Fira del Conte de Medinyà, a on es podrà fer un tast de molts contes, remenar, jugar, escoltar, gaudir, mirar, cantar, inventar, i dibuixar.

Es podran veure els espectacles de  SOLSALAT Teatre que presenta La Vila de Capdetrons, a 2/4 de 12h o el de TUTATIS, Produccions teatrals que presenten El Ratolí Pérez.  Podrem gaudir de la màgia i titelles, a 2/4 d’1 del migdia o la producció del Centre de Titelles de Lleida amb Gúlliver al país de Lil·liput, història d’amistat i imaginació a les 5h de la tarda, i el concert de cloenda de la Fira amb Princeses Barbudes, que presentaran La Bona Vida, a les 7h de la tarda .

També hi haurà un acte de reconeixement a la trajectòria del dibuixant Picanyol, a càrrec de l’il·lustrador Quim Bou, amb lectura de Joaquim Carbó i amb el suport de la revista Cavall Fort.

Se celebrarà el concurs de dibuix amb personatges amb moviment, murris i divertits, amb dues categories, de 10 a 15 anys i de 16 a 30.

Les converses literàries, Hi havia una vegada… UN CONTE! Literatura infantil ara: què, com i per què, amb els escriptors, Màrius Serra, Rafel Nadal, Martí Gironell, dinamitzada per Montse Vila, tècnica de biblioteques, seran a les 12h del migdia.

Hi haurà una conversa dinamitzada per Irene Tardós, llibretera, amb els il·lustradors premiats a la Fira, Cesc Pujol i Anna Font. A les 5h de la tarda.

CONCURSOS
Presentació del guanyador del concurs de conte il·lustrat Modest Prats, La dona dels nassos, de Marina Montenegro, que Guillem Terribas, com a membre del jurat, en farà la presentació a les 11h