Arrenca el BAM i Mercè Música amb 89 concerts

Els dies 19, 20, 21 i 23 de setembre Barcelona s'omplirà de música per a tots els públics, en quatre intensos dies de programació

Avui, divendres 19 de setembre, arrenca Mercè Música i BAM, Barcelona Acció Musical, que es durà a terme en diferents espais de Barcelona els dies 19, 20, 21 i 23 de setembre.

Els escenaris del centre de la ciutat, plaça Catalunya, plaça Sant Jaume i avinguda de la Catedral, acolliran els concerts del Mercè Música; i el BAM tindrà lloc als escenaris de la plaça dels Àngels, plaça Joan Coromines, el Moll de la Fusta i a l’Antiga Fàbrica Damm. Com a novetat aquest any s’incorpora l’escenari Mediterràniament a la Platja del Bogatell la nit del dimarts 23 de setembre amb els concerts de Manel, Txarango i La Troba Kung-Fú.  

Algunes  emissores de ràdio de Barcelona com Cadena 100, Europa FM i  40 Principales ompliran amb la seva programació l’espai de l’avinguda de Montjuïc.

El Fòrum acollirà una programació conjunta entre el BAM i Mercè Música. Amb tres escenaris, Fòrum Amfiteatre, Fòrum Esplanada i Fòrum Plataforma Marina.

Per veure el programa al detall dels diferents concerts de les Festes de la Mercè 2014 visiteu: http://merce.bcn.cat/ca