Aquest divendres començarà el 1r Cicle de Concerts d’Estiu Girona 2014 al Monestir de Sant Pere de Galligants

Els següents concerts tindran lloc els divendres 11 i 18 de juliol i l’1, 15 i 29 d’agost

De l’11 de juliol al 29 d’agost tindrà lloc el 1er Cicle de Concerts d’Estiu Girona 2014 organitzat per SolFa Management i que tindrà lloc a l’església del Monestir de Sant Pere de Galligants, seu de Girona del Museu d’Arqueologia de Catalunya. Els concerts tindran lloc els divendres 11 i 18 de juliol i l’1, 15 i 29 d’agost, a les 21.30 h. 

Al Concert Inaugural, el programa està format per fer una gran passejada per l’òpera i la sarsuela amb els cantants Eugènia Montenegro i Leticia Rodríguez, sopranos; Víctor Jiménez, contratenor; Moisès Marín, tenor, i Pedro Quiralte-Gómez, baríton, acompanyats al piano per la mestra Celsa Tamayo.

El 18 de juliol el concert estarà dedicat a la Sarsuela i es podran sentir fragments de la sarsuela de tota la vida i també de la catalana. Seran interpretats per Leticia Rodríguez, soprano; Pedro Quiralte-Gomez, baríton, i la mestra Mª de los Ángeles Rubio al piano. 

L’1 d’agost estarà dedicat a la música del barroc, amb música de Haendel i Vivali. Les peces seran interpretades pel contratenor Víctor Jiménez juntament amb els mestres de l’Orquestra Barroca Catalana. 

El dia 15 d’agost estarà dedicat a la música catalana interpretada pel baríton Lluís Sintes. En aquest concert de música lírica catalana es podran sentir cançons de Morera, Bous, Apel·les Mestres, Martínez Vall i altres. Es tracta d’una gran varietat de la nostra cultura catalana amb l’acompanyament al piano del mestre Pau Damià Riera. 

El cicle d’enguany s’acabarà el divendres 29 d’agost amb una Gran Gala Lírica en la qual participaran tots els cantants d’aquest cicle amb les seves millors gales. 

La taquilla obrirà al Monestir Sant Pere de Galligants una hora abans i el preu de l’entrada és de 20€.