Aquest divendres començarà la primera edició del Festival Càntut

Una vintena de propostes en tres dies a Cassà de la Selva

Redacció.- La primera edició del festival Càntut. Cançons i músiques dels avis, que tindrà lloc a Cassà de la Selva del 18 al 20 de novembre, comptarà amb una vintena de propostes, entre concerts, xerrades, tallers, presentacions i exposicions, amb gran part de les activitats úniques o ideades expressament per al festival. A més dels ja anunciats Belda & Sanjosex, Jaume Arnella & Ferran Martínez, i El Pont d’Arcalís, s’afegeixen al cartell els concerts de Joan Garriga & Carles Belda, Roba Estesa, Maria Arnal & Marcel Bagés i activitats com la presentació oficial del disc Goigs de Pasqua, la conferència de l’etnomusicòloga Judith Cohen -vinguda expressament de Canadà- o la presentació del projecte Cançons populars de les Gavarres. Podeu consultar tota la programació aquí.

El Càntut tindrà lloc en una desena d’espais del municipi, com la Sala Centre Recreatiu, Bar Centre Recreatiu, Restaurant la Brasa Grillada, Can Trinxeria, Auditori Centre Cultural Sala Galà, Sala La Coma, Biblioteca Municipal i carrers i places. El festival compta amb la participació de 10 entitats o col·lectius de Cassà de la Selva (Els Panxuts, Tutti Veus, Bell Ressò, Escola Puig d’Arques, Institut de Cassà, AEiG La Claca, Diatonic’s, Biblioteca de Cassà, Montse Casanova i Carmina Rabasseda).

El 70% de les activitats són gratuïtes i la resta amb entrades que van dels 3 € als 20 €. En el cas del Dinar de cantadors, ja s’han exhaurit totes les localitats. Les localitats per a les activitats de pagament ja són a la venda. En cas que quedin entrades disponibles, es vendran una hora abans a la taquilla. Pel que fa als tallers, l’aforament és limitat i les inscripcions s’han de realitzar a cantut@cantut.cat.