Aquest divendres s’estrenen tres pel·lícules doblades al català

Es tracta de tres pel·lícules adreçades a un públic familiar

Aquest divendres s’estrenen en versió doblada al català els films Bolt, la llegenda de Santa Claus, i L’hora dels regals. Aquestes estrenes cinematogràfiques infantils compten amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.
Bolt, les aventures del supergos, es podran veure a onze sales de Catalunya i una D’Andorra.

És el nou film de Disney per a quest Nadal. Per al supergos Bolt, protagonista D’un famós programa de televisió, cada dia és ple D’aventures, perill i intriga, com a mínim fins que les càmeres paren de rodar. Però quan L’estrella de la televisió és accidentalment transportada del seu Hollywood fins a Nova York, comença la seva més gran aventura: la descoberta del món real. Armat només amb les desil·lusions, sense poders reals i amb L’única ajuda de dos companys de viatge (un gat domèstic abandonat i un hàmster obsessionat per la televisió), Bolt descobrirà que no necessita tenir superpoders per ser un heroi. El film es podrà veure a les sales: Gran Sarrià, Lauren Gràcia, (Barcelona); Oscar, (Girona); Oscar el Nord, (Granollers); JCA Rambla, (Lleida); Atlàntida, (Manresa); Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat, (Sant Cugat); Oscar, (Tarragona); Majèstic, (Tàrrega); Park Vallès, (Terrassa) i Modern, (Andorra)

La llegenda de Santa Claus
El director finès Juha Wuolijoki dirigeix aquest film rodat integrament a Lapònia, la terra natal de Santa Claus
El film revela la infantesa D’un dels personatges que ha esdevingut uns dels mites nadalencs reconegut arreu del món, en un marc paisatgístic espectacular. La pel·lícula es podrà veure a les sales,Alexandra, Casablanca (Barcelona), Oscar Girona, (Girona), , Espai Funàtic, (Lleida), Bages, (Manresa), Platja D’Aro, (Platja D’Aro), Segle XXI, (Terrassa), Sucre, (Vic), Cinemes Catalunya (Berga)

L’hora dels regals
Un altre film sobre un dels personatges tradicionals de Nadal: L’Olentzero, un vell carboner, es disposa com cada any a efectuar el repartiment dels regals de Nadal a tots els nens del País Basc. Per poder-ho fer necessita el seu rellotge màgic que atura el temps. Però tot es complica quan s’adona que el rellotge ha desaparegut. La pel·lícula es podrà veure a les sales: Heron City, Alexandra, (Barcelona); Oscar, (Girona); JCA Alpicat (Lleida); Baricentro, (Barberà del Vallès); Bages, (Manresa); Oscar Gavarres, (Tarragona); Imperial, (Sabadell); Multicines Olot, (Olot); La Vailet, (Sant Vicenç dels Horts).