Aquest juliol, música al Teatre del Raval

Nancy Bess & Miquel Ayet, Enric Carpentier, Paula Domínguez són entre la programació

Donada la bon acollida de públic que va tenir el cicle de concerts programats L’estiu passat al Teatre del Raval, s’ha volgut donar un pas endavant i apostar per una programació més ambiciosa i és per això que s’inicia el Cicle de Concerts LA NEVERA DEL TEATRE DEL RAVAL que durant tots els divendres i dissabtes del mes de juliol oferirà una àmplia programació musical.

La programació dels divendres sota el títol CONCERTS DE BUTXACA presentarà  artistes com Nancy Bess & Miquel Ayet amb una selecció de boleros cubans, jazz, cançó brasilera i balades en català, Eric Carpentier cantant chanson française, Paula Domínguez amb flamenco & soul, Cris Cabral Trío en un concert acústic amb el millor de la música brasilera i Callejeras una combinació refrescant de teatre, comèdia i cabaret. Els dissabtes serà el torn de NOVAESCENA ACÚSTIC, una novedosa proposta organitzada pel Teatre del Raval conjuntament amb la plataforma Novaescena amb l’objectiu d’acostar al públic les propostes del nou panorama musical català que còmodament assegut a la seva butaca gaudirà de grups com Oliva Trencada que aprofitarà aquest cicle per presentar el seu últim treball “El Saltamartí”, Maria Coma, Outsider, Samitier i La Brigada entre d’altres.

 Així doncs tots els dissabtes de juliol a partir de les 22h,  serviran D’aparador per conèixer, descobrir, i retrobar-se amb algunes de les bandes mes sòlides, emocionants, i significatives del nou pop català. Amb aquesta proposta i sempre fidels a L’essència que caracteritza el Teatre del Raval, es vol donar suport a la nova fornada de músics de L’escena catalana.

Etiquetes:
,