Aquest mes d’abril el Teatre Gaudí el dedica exclusivament als musicals amb dues propostes

'Mares i Filles' i 'El viatge d'Orfeu' son les dues propostes que porta el Teatre Gaudí

Mares i Filles ens farà gaudir de nou de tres artistes com Nina, Mariona Castillo i Clara Peya. El musical es podrà veure a partir del 10 d’abril al Teatre Gaudí. 

Mares i filles és un musical que presenta dues dones amb un vincle estret i indissoluble, una mare i una filla, que necessiten separar-se per continuar endavant amb la seva pròpia vida. El conflicte, com sempre, esclata quan cap de les dues vol renunciar al que té.

A més a més, el 2 d’abril s’estrena al Teatre Gaudí  El viatge d’Orfeu, un espectacle escrit per Pablo Ley i dirigit per Josep Galindo amb un equip de 9 veus extraordinàreis i 5 músics en directe.

El viatge d’Orfeu és un muntatge preciosista en la posada en escena que ens proposa un viatge. Però es tracta, sens dubte, d’un viatge especial. Un viatge poètic fet de paraules, música i acció. Un recorregut cap a l’interior de cada un de nosaltres en la recerca de la felicitat. El viatge és individual i intransferible, cadascú s’enfonsarà en el seu propi món, sempre cap a la llum.