Aquesta setmana doble sessió de cinema a la fresca!

Dimecres es presentarà una sessió especial amb la projecció de “Harry un amic que us estima” presentat pel mateix actor del film Sergi López

El Pati del Teatre de Salt acollirà aquesta setmana una nova sessió organitzada pel Teatre de Salt. A més de la projecció de La Grande Bouffe de Marco Ferreri el dijous dia 16 de juliol, dimecres hi haurà una sessió especial extra: la pel·lícula de Dominik Moll estrenada l’any 2000 “Harry, un ami qui vous veut du bien” (Harry, un amic que us estima) protagonitzada per Sergi Lòpez. El mateix actor serà a Salt per presentar el film.  

Sergi López ha assolit popularitat a través de la seva intervenció en gairebé una quarantena de pel·lícules, la majoria realitzades a França, on ha estat el primer intèrpret estranger guardonat amb el César al millor actor amb aquesta pel·lícula, amb la qual l’Acadèmia de Cinema Europeu també el va premiar com a millor intèrpret europeu. Entre d’altres, ha intervingut en pel·lícules de Ventura Pons, Stephen Frears i Guillermo del Toro.

El Cicle de Cinema a la fresca es va iniciar el passat 25 de juny i finalitzarà aquest dijous amb la Grande Bouffe, 5 pel·lícules d’humor negre que es projecten al Pati del Teatre de Salt amb entrada gratuïta i amb servei de bar. És el tercer any consecutiu que el Teatre de Salt organitza aquesta programació de cinema junt amb el col·lectiu de crítics de Girona per acomiadar la Temporada   del Teatre de Salt.