Aquitània Teatre presenta l’obra Barcelona 24H de Pau Barbarà Mir

L'obra segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat

Redacció.- Arriba a l’escenari de l’Aquitània Teatre el musical BARCELONA 24H. Un espectacle de Pau Barbarà Mir (text i música original), amb direcció de Marc Flynn , direcció musical de Dídac Flores i protagonitzat per: Jaume Casals (La Riera, TV3; Kràmpack, Aquitània Teatre);  Anna Piqué (La casa de Bernarda Alba, Sala Ars); Àlex Sanz (El Despertar de la Primavera, Teatre Victoria): Mireia Òrrit; Carles Pulido Elisabet Molet.

BARCELONA 24H segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s’enamoraran a la ciutat de Barcelona. Una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella coincideix a l’Apolo amb un noi romàntic obsessionat amb les pelis del Hugh Grant. Una pija de Sarrià decideix independitzar-se i buscar pis per sota de la Diagonal, mentre un noi ambiciós que només pensa en la feina decideix fer una pausa per comprar un Kinder Bueno al paki 24H de sota l’oficina. Cap d’ells pot imaginar-se que, ni que sigui per un instant, tot serà possible en aquesta ciutat.

Les funcions seràn tots els dissabtes a les 20:30 i diumenges a les 18:00h. Funció especial divendres 3 de setembre a les 20:00h.