Ara és ?L'Hora del Jazz?

Arriba la 19a edició del Festival L'Hora del Jazz amb un gran nombre de concerts

Amb la mateixa il·lusió i empenta dels inicis, L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya presenta la 19a edició del Festival L’Hora del Jazz ? Memorial Tete Montoliu. La fita del Festival és aconseguir que cada dia que passi s’escolti més i millor L’obra dels nostres músics i alhora fer arribar a tothom, tant a L’aficionat com a aquell que no assisteix habitualment a concerts de música en viu, el bo i millor de la música que es crea aquí. El Festival se celebrarà del 6 al 27 de setembre.
Com cada any, els concerts tindran lloc en dos formats diferents, de dia i de nit. Durant tot el mes de setembre vinent, la Plaça de la Vila de Gràcia (antiga Rius i Taulet) de Barcelona acollirà la programació diürna. Cada diumenge al migdia s’oferiran en aquesta plaça dos concerts gratuïts (12h i 13h) consecutius. El diumenge 27 de setembre hi serem també a la plaça Sant Joan de Vilafranca del Penedès, amb el mateix format: dos concerts gratuïts (12h i 13h). A les nits els concerts es realitzaran a locals que programen música en viu habitualment a la ciutat de Barcelona.

A la Plaça Rius i Taulet es podrà gaudir de les actuacions gratuïtes de Gabriel Amargant Quartet, Víctor Bocanegra, Carme Canela canta a Jordi Matas, Folkincats, Ivó Oller Quintet, Xavier Casellas Quintet, Jazz Visions i Son3. A les nits, en canvi, els concerts es realitzaran a locals que programen música en viu habitualment. Aquest any, el Jamboree, El Monasterio, Heliogabal, 23 Robadors i el Centre Cívic Can Deu acolliran les actuacions de Tom Johnson?s Shark, Celeste Alías Trio, Xavier Monge Trio + Carme Canela, Xavier Dotras Trio i Davi Giorcelli Boogie Two. Aquesta edició el festival es clourà amb dos concerts el diumenge 27 a Vilafranca del Penedès, amb les actuacions de Marina Albero + Albert Bover Duo i Malumaluga.

Sens dubte, una programació àmplia i variada, que ens permetrà escoltar propostes de tots els estils i sonoritats ben diferents, descobrir la cantera de joves músics o tornar a escoltar els veterans consagrats. Catalunya disposa de músics de gran qualitat i L’Hora del Jazz ens acosta als seus projectes i es converteix en un aparador del jazz i la música moderna obert a tothom.

Amb motiu del vintè aniversari de L’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM) i dins del marc de L’exposició ?El segle del jazz? del CCCB, el BCNmp7 es convertirà en una marató musical, on els diversos grups participants mostraran L’evolució D’aquest corrent artístic al nostre país, acabant en L’expressió més genuïna del jazz, la jam session amb què finalitzarà aquesta gran festa.

Etiquetes:
, ,