Arnau Tomàs presenta en primícia a l’Auditori de Girona algunes de les suites per a violoncel sol de Bach

Aquest serà el concert de presentació del CD que acaba d’enregistrar el músic català

Arnau Tomàs, més conegut com el violoncel·lista del celebrat Quartet Casals, comença una gira en la qual presenta el seu nou treball discogràfic Bach cello suites, amb la integral de Suites de J.S. Bach enregistrat pel segell Aglae Música. En aquest recital de Girona interpretarà la meitat de les suites, una música extraordinària i plena d’enigmes, a través de la seva intensa personalitat i passió.

Nascut a Barcelona, Arnau Tomàs és reconegut internacionalment com un dels fundadors del prestigiós Quartet Casals i del Ludwig Trio. Durant els seus estudis amb Ivan Monighetti i Frans Helmerson, Arnau va oferir nombrosos recitals de violoncel sol i va aparèixer com a solista amb l’Orquestra de Radiotelvisión Espanyola i l’Orquestra Simfònica Nacional de Barcelona, entre d’altres.

Arnau té una extensa discografia que inclou obres per a violoncel sol de Bach, Kodály i Cassadó, un enregistrament de Beethoven amb el Trio Ludwig i nombrosos CD amb el Quartet Casals. A més de les seves activitats concertístiques, Arnau és professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya.