El sexe a l’època romana, arrenca a Tarragona la itinerància de l’exposició

Es pot visitar del 17 de juliol al 29 de setembre de 2013 al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

L’exposició El Sexe a l’època romana va arriba a Tarragona precedida d’un gran èxit de visitants al Museu de Badalona, on va ser presentada per primer cop aquesta passada primavera. De Baetulo a Tarraco, dues ciutats essencialment romanes.
Adreçada essencialment a un públic adult, la mostra ens desvetlla els aspectes més íntims de la vida dels romans des de la República fins al segle IV, a través d’una selecció de 80 peces procedents de les col·leccions catalanes i dels textos llatins més suggeridors.
En la seva presentació a Tarragona, l’exposició dóna la benvinguda als visitants amb la presència d’un carreu de pedra lumaquèl·lica amb un fal·lus esculpit, datat en els segles I-III dC, procedent de les pedreres properes a la ciutat.
El sexe a l’època romana és la primera exposició de producció pròpia d’Arqueoxarxa, i té com a principal objectiu potenciar la capacitat d’apropament del patrimoni arqueològic català a tothom. L’exposició, liderada pel Museu de Badalona, està previst que itineri durant els propers tres anys pel territori català amb l’ànim de connectar dues societats llunyanes en el temps però alhora tan properes.
L’exposició El sexe en època romana es pot visitar del 17 de juliol al 29 de setembre de 2013 al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (Plaça del Rei, 5. 43003 Tarragona) de dimarts a dissabte de 9:30 a 20:30 h, diumenges i festius de 10 a 14 h.