Arrenca la 12a FiM, fira de música al carrer de Vila-seca

Aquesta 12a edició Comptarà amb actuacions de Cathy Claret amb Raimundo Amador, Very Pomelo, Eric Fuentes, Bongo Botrako i Mazoni, entre D'altres.

A les 20:00h d’aquesta tarda comença la 12a edició de la fira de música al carrer de Vila-seca, que aquest any presenta 44 propostes concentrades entre, avui divendres, i diumenge.

Dins la programació que es presenta aquest any hi ha espai per a gairebé tots els estils, des del Rock al Gospel, passant pel Flamenc o l’electrònica. Es manté, com sempre, la importància dels grups itinerants i de Fanfàrria, que configuren un tret característic de la Fira.

L’origen dels intèrprets també és divers, des de formacions nacionals com Mazoni o Very Pomelo a d’altres de fora del país, com els francesos L’Herbe Folle o la cantant tradicional mexicana Rosa Sánchez. En total seran més de 350 músics que comptaràn en 7 espais diferents, amb un espai per a l’autoproducció. Les actuacions s’han programat en els 6 escenaris, als que cal afegir el carrer com a espai genèric per a les formacions itinerants.

 Els concerts seran a la tarda -a les 20h avui divendres, i a les 18h tant dissabte com diumenge-, amb l’excepció del performer Guillamino, que oferirà el mateix espectacle infantil que va presentar al passat SónarKids.

Tot i el clar vessant popular que es sol percebre, la FiM està destinada a professionals del sector. Molts d’ells s’apropen fins a Vila-seca per a avaluar i programar les propostes musicals emergents del moment. Aquest any han estat més de 200 els inscrits per a les diferents activitats que ofereix la Fira específicament pensades per a professionals del sector.

Etiquetes: