Arrenca la 23a edició del Concurs de Fotografia Naturalista

El termini per participar-hi és de dos mesos, de L'1 de setembre al 31 D'octubre

S’ha posat en marxa la 23a edició del Concurs de Fotografia Naturalista, organitzat per L’Associació de Naturalistes de Girona i L’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona. Després de l’èxit de participació de l’anterior edició, amb gairebé 1.400 fotografies, s’espera mantenir i ampliar el volum d’imatges rebudes. Les inscripcions es fan entre l’1 de setembre i el 31 d’octubre clicant aquí, on també hi ha les darreres notícies sobre el concurs, se’n poden consultar les bases i veure les fotografies guanyadores d’edicions anteriors.

La digitalització del Concurs, en l’edició del 2009, va permetre fer un salt quantitatiu en el nombre de participants i de fotografies rebudes, passant de 188 fotografies el 2008 a 1.374 imatges el 2009. Tot i aquest augment de participació, L’objectiu principal del concurs es manté al llarg de les seves edicions, i és el de crear una finestra oberta al món natural per tal de que ens mostri tota la seva bellesa i fragilitat. Que la gent pugui valorar i estimar el seu entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.

El Concurs té quatre categories: General, Foto denúncia, Aigua, natura i Costa Brava i Socis Naturalistes. Cal recordar que les fotografies de la categoria Soci Naturalistes (per a socis de L’ANG i de L’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona) han de ser preses en algun indret dels Països Catalans, i no només les comarques gironines com en altres edicions.

Els únics canvis en les bases són que es retalla 500 euros del conjunt de premis i que les fotografies participants hauran de tenir un format D’un mínim de 4000 píxels pel costat més llarg a 72 pp i un màxim de 10Mb.

El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per L’Associació de Naturalistes de Girona i L’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, amb el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa”, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i el Consorci de la Costa Brava. Compta amb la col·laboració d’AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Galeria 35, Picapedrers i Marbristes Balliu, el Centre Cultural La Mercè i Fotonatura.

Etiquetes:
,