Arrenca la novena edició del Festival (a)phònica amb Manos de Topo, Mishima, Accidents Polipoètics i The New Raemon

Durant aquest cap de setmana el Festival de la Veu de Banyoles ha programat més D'una trentena D'activitats al voltant de la veu, amb més del 70% de les propostes gratuïtes

La novena edició del Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, arrenca aquest divendres 13 de juliol, amb les actuacions de Manos de Topo, Mishima, Accidents Polipoètics i The
New Raemon. Durant aquest cap de setmana, L'(a)phònica ha programat més D’una trentena D’activitats al voltant de la veu, amb actuacions estilísticament diverses i per a tot tipus de públic.
L’encarregada de donar el tret de sortida del festival serà la veu de Miguel Ángel Blanca, del grup barceloní Manos de Topo, que a mig camí entre el cant i el plor, no deixa ningú indiferent (divendres 13 de juliol, 20:15 h, Auditori de L’Ateneu de Banyoles). A les 22 h, el Teatre Municipal de Banyoles (8 ? anticipada / 10 ? taquilla) acollirà L’actuació D’Accidents Polipoètics, una de les poques companyies que ja ha format part del cartell del festival en una anterior edició, i que torna precisament amb L’espectacle del seu 20è aniversari, Ontología general. Dos rapsodes decidits a alliberar la poesia de les tauletes de nit per posar-la davant de les persones. A les 23:30 h, L’escenari Estrella Damm Club Natació Banyoles (18 ? anticipada / 20 ? taquilla) comptarà amb la presència D’una de les veus del moment, la de David Carabén al capdavant del grup Mishima. Avalats per la crítica i el públic portaran L’amor feliç (TRIS-Warner, 2012) en un dels espais més idíl·lics del festival, al costat de L’estany. I, finalment, el dia abans D’actuar al Festival Internacional de Benicàssim, The New Raemon presentaran el seu darrer disc, Libre Asociación (BCore, 2011) a L’escenari Juanola La Muralla (01 h, gratuït). Un treball introspectiu, obscur, dens i profund que amplia el fons D’armari expressiu de Ramón Rodríguez.
El 70 % de les activitats són gratuïtes. Les entrades anticipades per als espectacles de pagament es poden adquirir a l’Oficina D’Atenció Ciutadana de L’Ajuntament de Banyoles (Pg. Indústria, 25 / 972570050, de 8:30 h a 15 h), a les oficines de Catalunya Caixa, a través del servei Tel.Entrada o del web www.telentrada.com.

Etiquetes:
, ,