Maria del Mar Bonet festival octubre

Arrenca la tercera edició del Feçtival Octubre

Avui dissabte, es posa en marxa el programa d’activitats paral·leles amb el ‘Dia del Feçtival Octubre’

Redacció.- Ahir divendres va arrencar la tercera edició del Feçtival Octubre, que se celebra fins al dia 16 d’octubre a Maçanet de la Selva amb una desena de concerts i una variada oferta d’activitats paral·leles.

El festival ha inaugurat l’edició aquest divendres amb una nit de concerts gratuïta a la Pista Jardí i que va comptar amb les actuacions de No + igual, Obcens i Raptapunk.  Avui dissabte, es posa en marxa el programa d’activitats paral·leles amb el ‘Dia del Feçtival Octubre’, dedicat a la música d’arrel. La jornada inclou un taller de balls i danses tradicionals a càrrec del professorat de l’Escola El Foment;  la Mostra de Glosa amb els glosadors Meg, Núria Casals i els músics Guillem Ballaz i Marta Rius; i el concert de Miquel Gil al Teatre La Societat.

El primer cap de setmana del Feçtival Octubre es completa diumenge amb el concert de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, també al Teatre La Societat, i amb una visita guiada teatralitzada a càrrec de la companyia teatral La Bardissa.

El segon cap de setmana del Feçtival Octubre acollirà les actuacions de Mishima i Maria Hein, i una segona nit de concerts amb les propostes de Júlia Bum, The Llamps i Rampaire. Pel que fa a les activitats paral·leles del segon cap de setmana destaca la conferència sobre Joan Fuster a càrrec del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal i una degustació de vins dels països catalans a càrrec del sommelier Josep Miquel Guasch, previ al concert de Maria Hein.