Arrenca la venda d’entrades de FiraTàrrega: accés a la cultura amb més i millors descomptes

Del 27 de juliol al 7 de setembre les entrades per tots els espectacles de sala es podran adquirir amb un 20% de descompte al web de la Fira

Des de dilluns 27 de juliol ja estan a la venda les entrades per als espectacles de sala que formen part de la programació de FiraTàrrega 2015. Mitjançant el canal de venda propi de la Fira, al qual s’accedeix directament des del seu web (www.firatarrega.com), es poden adquirir les entrades amb un 20% de descompte fins al 6 de setembre per a tots els espectacles

Aquest 2015 FiraTàrrega celebra els seus 35 anys d’existència oferint un descompte del 35% a persones nascudes el 1980, que podran adquirir una entrada per espectacle si acrediten l’any de naixement.

Com a novetat d’enguany i donada l’alta demanda d’allotjaments per part del públic, FiraTàrrega posa a disposició dels espectadors més previsors un servei de gestió d’allotjaments en hostals i hotels a distàncies d’entre 10 i 40 quilòmetres de Tàrrega. Aquest servei estarà en funcionament a partir del dia 27 de juliol a través d’un telèfon i correu electrònic visibles al web de FiraTàrrega.

La Fira segueix amb l’objectiu de garantir l’accés de tothom a la seva oferta, i és per això que manté uns preus populars que es mouen majoritàriament entre els 5 i 12 €, i uns pocs espectacles arribaran als 15 €. Aquests preus, amb els diversos descomptes dels quals es poden gaudir, fan que la Fira sigui no només plural i innovadora pel que fa a la programació, sinó també accessible per a tothom qui estigui interessat en les arts escèniques. A més del gran nombre d’espectacles gratuïts en espais públics de FiraTàrrega 2015, també s’hi troben propostes de sala que complementen i enriqueixen l’oferta escènica. 

Els descomptes que s’ofereixen per als espectacles de sala de l’edició d’aquest any són els següents (ofertes no acumulables):

– Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides del 27 de juliol al 6 de setembre.
– Descompte especial 35a edició: 35% de descompte per al públic que fa 35 anys el 2015
– Pack Experiència FT S’ofereix 30% de descompte a 3 entrades d’espectacles diferents de l’itinerari 100% Tàrrega – Pack Experiència, o bé 40% de descompte en 4 o mes entrades d’espectacles diferents.
– Descompte Heavy User: S’ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.
– Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).
– Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).
– Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d’entrades.
– Carnet de les Biblioteques Públiques de Catalunya: 10%  Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega.