Arrenca la XIV temporada de L’Auditori Enric Granados

L'oferta musical de la ciutat de Lleida es consolida

S?oferiran una trentena de concerts i nous serveis: Les abonaments per a entitats empresarials, un carnet sènior i pàrquing gratuït amb L’entrada
La tinenta D’alcalde Montse Parra, acompanyada de la directora de L’Auditori, Puri Terrado, han presentat la nova temporada de L’Auditori Municipal Enric Granados, que inclourà una trentena de concerts. La temporada musical s’inicia el proper 9 D’octubre amb ?Lleida: 200 anys de la Guerra del Francès’ a càrrec de L’Orquestra Internacional de Praga, una formació de 25 joves música txecs i el seu director Vladimir Havlícek, acompanyats en aquesta ocasió per la mezzosoprao Stanislava JirKu. El cicle estable de L’Auditori 08-09 el clourà el 5 de juny amb L’Orquestra Simfònica del Vallès i la soprano Isabel Rey, que oferiran un repertori de cançons D’Eduard Toldrà i García Abril.
L’oferta musical de L’Auditori continua fidel als cicles que s’han anat oferint les darreres temporades, vetllant també per la música amb accent de Lleida. Així doncs, a més de les orquestres internacionals i nacionals com l´orquestra Internacional de Praga, la BBC Nacional Orchestra of Wales, i dels intèrprets com el reconegut pianista Aldo Ciccolini, Claudi Arimany, flauta amb els I musici di Vivaldi, o també Giuliano Belotti, guitarra.
D´àmbit nacional també hi haurà la presencia D’orquestres de primera categoria com l´Orquestra de cambra del Liceu, l´Orquestra de Cadaquès dirigida per Sir Neville Marriner, l´Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, l´Orquestra Simfònica del Vallès, l´Orquestra de cambra Terrassa 48 o l´Orquestra Barroca Catalana, Cor Vivaldi ? Petits cantors de Catalunya. També actuaran les formacions del territori com la Bellpuig Cobla, el Cor de Cambra de L’Auditori Municipal Enric Granados o L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.
Pel que fa a l´òpera, aquesta temporada s’estrenarà Retratro de Soledad. Òpera monòleg de Pedro Pardo, pianista, compositor i director d´orquestra lleidatà.