Arriba a Barcelona L’espectacular exposició sobre Tutankamon

La mostra permet evocar L'època daurada dels faraons amb mitjans moderns

Un equip internacional D’experts format per prestigiosos egiptòlegs i reconeguts organitzadors D’exposicions han treballat durant més de cinc anys en la complexa producció de L’exposició ?Tutankamon: Descobreix la tomba i els seus tresors’.
La reproducció a escala original, única en el món, de tres de les quatre càmeres funeràries i les més de 1.000 rèpliques de L’exposició especial permeten evocar L’època daurada dels faraons amb mitjans moderns. Aquesta exposició està pensada per a entretenir i educar al mateix temps. ?Tutankamon: Descobreix la tomba i els seus tresors’ és la millor expressió de difusió històrica amb finalitats educatives.

L’exposició presenta per primera vegada, en 2.000 m2, el tresor funerari del llegendari faraó tal com va ser trobat pel seu descobridor Howard Carter al novembre de 1922. En la privilegiada ubicació del Museu Marítim de Barcelona, podrem gaudir D’una rèplica tridimensional de la tomba a grandària real i de més de 1.500 objectes que van acompanyar al faraó en el seu viatge al més enllà.

És una oportunitat única: les càmeres funeràries i els tresors que s’exhibeixen en L’exposició no es poden contemplar íntegrament ni tan sols a Egipte. El fet de compilar tots els tresors i la reproducció de la tomba en un únic recinte només es pot experimentar en aquesta exposició. Per al visitant serà com reviure la màgia del moment del descobriment 90 anys després.

Al voltant de 100 artesans egipcis han treballat minuciosament durant anys per a construir totes les peces de L’aixovar funerari seguint les tècniques tradicionals i utilitzant per a això els instruments més moderns. Tot això es presentarà a L’exposició de forma innovadora amb explicacions detallades.

Etiquetes:
,