Arriba a Barcelona ?Tango Fire?

Des de fa més de tres anys L'espectacle conquesta públics de tot el món

El Teatre Victòria acull a partir D’avui sensuals coreografies al ritme de les millors peces de la història del tango interpretades en directe. TANGO FIRE, un espectacle de argentí que uneix música i dansa i romandrà en cartell a la ciutat comtal tres úniques setmanes, oferint al públic un variat repertori de tangos tradicionals i composicions avantguardistes que apropa al públic l’obra dels mestres del gènere com Astor Piazzola, donant bona mostra del sincretisme d’aquesta creació internacionalment reconeguda.
La coreografia del tango va evolucionar paraL’lelament a la seva música i les seves figures es van nodrir de les mateixes fonts. Així és com TANGO FIRE ha format el seu repartiment: deu ballarins – dirigits per Yanina Fajar i Nelson Celis -, quatre músics i un vocalista són els encarregats de transmetre al públic L’esperit o d’una de les formes de ball més seductores de la història.

L’espectacle compta amb cinc parelles en les seves coreografies, algunes de les quals porten més d’una dècada com ballarins professionals. El profund coneixement D’aquests artistes transporta al públic als barris argentins on el tango es va gestar.

TANGO FIRE és un ambiciós muntatge creat el 2005 per Andrew Kay i David Vigo que arriba ara a Barcelona des del West End londinense (Peacock Theatre) i després d’un rotund èxit en la seva temporada a Broadway. La gira internacional de l’espectacle, que va començar el 2005, ha inclòs teatres i auditoris de referència a Londres, Sydney, Nova York, Toronto, Los Angeles, Xangai, Hamburg, Zurich, Seül, Kuala Lumpur i Johannesburg, entre altres ciutats.

Etiquetes: