Arriba a Pineda la segona edició de La Petita del Circ

Els espectacles estan dirigits per Sergi Estabanell de la companyia La Banda

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha organitzat per aquest estiu un seguit D’espectacles dins la programació de ?La petita del circ?. El Festival de circ que celebra des de 2008 a Pineda de Mar. Es tracta D’una iniciativa de la regidoria de Cultura que ha encarregat la direcció artística a la companyia La Banda del pinedenc Sergi Estabanell.
Per aquest mes de juny la companyia Deliris de L’Iris portarà a terme els dies 13 i 14 L’espectacle Final de curs de L’Escola del Circ Petit i el dia 26 Els diablos de la Pampa protagonitzaran ?Gaucho Show?.

Pel mes de juliol, el dia 4 es podrà veure L’espectacle ?Soc un professionaL’ de Tute i Gua. La Companyia Mandarina portarà L’obra ?El laboratori màgic? al Pati de Can Comas i el dia 17 de juliol es podrà veure L’espectacle ?Bufons 2.0? dels Hereus de Maikel Llachson. A més el dia 25 L’Escola de Teatre D’Artur Iscla interpretarà ?El país de mai més’.

La programació del mes D’agost inclou ?The BeD’ D’Adrian Schwarstein el dia 1, ?La Pinça? de la Companyia Solfasirc el dia 8, ?Circomotik? de El Negro i el Flaco el dia 15 i ?Nova vida amb Josep Maria? de Los Galindos.

Etiquetes:
,