Arriba al Teatre de Salt Yo, Feuerbach, una obra de Tankred Dorst

La protagonitzarà l'actor Pedro Casablanc

Redacció.- El proper dissabte 18 de febrer arriba al Teatre de Salt Yo, Feuerbach, una obra de Tankred Dorst, un dels dramaturgs més venerats als teatres europeus. La protagonitzarà un Pedro Casablanc en estat de gracia, en un dels gran reptes de la seva exitosa carrera. A Girona i Salt ja el vam veure a Jose K. torturado, dirigit per Carles Alfaro (Temporada Alta 2011), i a Ruz-Bárcenas dirigit per Jordi Casanovas (Temporada Alta 2014).

El text de Dorst explica amb cinisme, humor i delicadesa la desventura d’un actor envellit que malgrat el seu talent indiscutible, es veu obligat a lluitar per una segona oportunitat. La seva història particular es converteix en una al·legoria universal de la vida. Una obra commovedora sobre aquells que no aconsegueixen ser protagonistes.

Antonio Simón aposta per una direcció minimalista, deixant-li a Pedro Casablanc el protagonisme necessari per desenvolupar la seva paleta interpretativa i crear un personatge tràgic i còmic alhora. La versió i la adaptació del text estan signades per Jordi Casanovas. Al escenari també hi serà el jove Samuel Viyuela González, que en Yo, Feuerbach confirma el bon treball fet a projectes anteriors. L’obra es va estrenar al Grec Festival de Barcelona 2016.