Arriba al Teatre Tantarantana l'Smartcomedy 'iMe'

'iMe' es podrà veure del 2 al 19 de juliol a la sala Baixos22 del Teatre Tantarantana, amb funció prèvia l’1 de juliol.

iMe és una smartcomedy de la cia Dara que, amb l’humor i l’ironia com a principals armes expressives, explora les incongruències en el nostre ús de les xarxes socials. Es representarà al Teatre Tantarantana del 2 al 19 de juliol, amb prèvia el dia 1 de juliol. 

En una societat on la gent només es comunica a través de les xarxes socials,  una caiguda dels servidors els forçarà a aixecar la mirada. iMe se situa en un futur hipotètic on l’evolució en l’ús de xarxes socials ha substituït tota forma de comunicació no verbal. Aquesta societat on l’única comunicació existent és virtual pateix de cop una brusca apagada tecnològica. Amb el pas de les hores, la inestabilitat, els dubtes, la por i les emocions descobertes faran viure als personatges situacions inimaginables en la seva anterior rutina virtual. Un despertar emocional sobtat que els farà trontollar i dubtar de què és allò al que anomenaven vida.
iMe és un una comèdia que se’n riu de la incongruència principal de la nostra època: ens protegim darrere de dispositius electrònics mentre tenim la necessitat d’explicar a tothom què fem. Tot i que és un espectacle concebut per a públic adult, ha tingut a més a més molt bona acollida entre el públic més jove, degut a la reflexió sobre l’ús de les xarxes que planteja.  iMe és el primer projecte de la cia. Dara, que neix amb l’objectiu de fer espectacles propers a les inquietuds del  públic, i d’oferir a l’espectador una experiència teatral que vagi més enllà de la representació de l’espectacle a la sala.