Arriba el 19è desFOLCa't! Festival de música popular i tradicional de Calaf

Els bars i places de Calaf tenen lloc els diferents concerts en directe

El desFOLCa?t! Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf és un festival que entén la música d’arrel, tradicional o folk en la seva globalitat i pluralitat, des de la tradició a la innovació.

El desFOLCa?t! ofereix una programació variada, oberta i plural, que satisfà la diversitat de públic que visita i participa del Festival any rere any. Artistes i grups de renom consolidats  en el panorama de la música popular i D’arrel tradicional dels Països Catalans i també de L’estat espanyol i de L’estranger; noves formacions emergents del territori català, i propostes de caire més innovador i trencador són la fórmula D’èxit de la programació musical del desFOLCa?t!, L’últim cap de setmana de juny.
A la Mostra, L’acte més singular, emblemàtic i esperat del desFOLCa’t!, es donen a conèixer en un mateix escenari els grups i artistes de cada edició. A més a més, en els bars i places de Calaf tenen lloc els diversos concerts en directe dels grups més rellevants. Un seguit de tallers i activitats paraL’leles complementen la programació.  

Des del seu inici L’any 1992, el desFOLCa?t! Festival de Música Popular i Tradicional de Calaf compta amb una llarga i reconeguda trajectòria -premi Altaveu 2006 i premi Òmnium Cultural Anoia 2008.
Una cita obligada del calendari musical dels festivals de música popular i D’arrel tradicional dels Països Catalans.

Etiquetes:
,