Arriba el Cara-B, el nou festival de cultura musical independent de Barcelona

El festival serà aquest dissabte 7 de febrer a Fabra i Coats –Fàbrica de Creació de Barcelona-

Cara-B és el nou festival de cultura musical independent  i underground que neix amb la vocació de ser un reflex de l’estat actual de l’escena musical catalana i espanyola, i que congregarà en un mateix espai a una nodrida representació del talent emergent que sorgeix  sota el braç de la independència musical.

El Festival comptarà amb els directes de Joe Crepúsculo, Mujeres, Biznaga, El Último Vecino, Hinds (Deers), Jupiter Lion i Alex Casanova, set de les propostes més interessants del panorama musical català i espanyol d’aquí i ara, present i futur de l’escena independent estatal.

Un llarga jornada de concerts en què, a més, es podrà gaudir de les projeccions ininterrompudes dels millors videoclips del 2014 i una exposició dels millors cartells de concerts del darrer any, comissariada per Ángel F. Herrera i Pol Rodellar, i que mostra l’imaginari visual de l’escena musical underground.

Cara-B és un projecte integral amb vocació d’ajuntar en un mateix espai a creadors, tendències i disciplines artístiques que intervenen en la creació de la cultura musical independent d’aquí i d’ara. Però també neix amb l’objectiu de celebrar, donar visibilitat i difondre el talent emergent i la llarga cua que s’amaga d’esquenes a la ràdiofòrmula, apostant pel do it yourself com a inspiració vital.