Arriba el Festival Dia de Brasil, amb la millor música i gastronomia del país

La millor música i gastronomia brasilera es donaran cita en aquesta jornada festiva, amb activitats per a tots els públics

Aquest diumenge 6 de setembre torna a Barcelona el Dia de Brasil, el Festival de Cultura Brasilera, amb el millor de la cultura d’aquest país. El Dia de Brasil canvia aquest any d’ubicació i aquesta jornada festiva tindrà lloc al Parc del Fòrum de Barcelona, ampliant així la seva capacitat i l’oferta cultural.

10 hores d’activitat lúdica i recreativa per a totes les edats amb la millor música de Brasil. Noms com Aleh, el grup Carrossel de Emoções, Verlando Gomes i la banda Flor Serena i l’estrella del hip hop brasiler Emicida són alguns dels artistes que passaran aquest any pel “Festival Dia de Brasil – LATAM Airlines Group”.

L’oferta gastronòmica reunirà durant tota la jornada una variada representació de la gastronomia brasilera present a Barcelona, amb la participació de nous i tradicionals restaurants.

La programació es completarà amb diverses activitats paral·leles, des de capoeira, batucada, fins a propostes dedicades als més petits, com tallers, mini concerts, jocs lúdics…

A més, per segon any consecutiu, del 10 al 13 de setembre, tindrà lloc de nou la Mostra de Cinema Dia de Brasil als Cinemes Girona de Barcelona (C/ Girona, 175), amb una representació del cinema més recent del país.

El ”Festival Dia de Brasil – LATAM Airlines Group” pretén mostrar a la ciutat de Barcelona la cultura del país en totes les seves vessants. Iniciat al Parc del Nus de la Trinitat l’any 2009, ha tingut lloc fins al 2014 al Moll de la Marina (Port Olímpic). Amb el pas dels anys, el Dia de Brasil s’ha convertit en una de les cites culturals més importants a Barcelona.