Arriba el Vè Festival Rubrifolkum del 7 al 14 de març a Sant Boi de Llobregat

La cinquena edició del Festival Rubrifolkum, també conegut com el Tradicionàrius del Baix Llobregat, proposa concerts dobles amb un alt nivell musical i manté la popularitat en els preus de les entrades

El Festival de música neo folk Rubrifolkum, un projecte creat i gestionat per l’Associació Musical Qui hi ha?. El Festival va néixer l’any 2011 per donar a conèixer les propostes de renovació de la música d’arrel que es fa al nostre País i arreu de l’Estat i apropar-la a la ciutat de Sant Boi i a la comarca del Baix Llobregat, amb l’objectiu de crear nous públics d’aquest gènere musical i enriquir l’oferta musical i cultural santboiana.

Enguany la programació reuneix a artistes com Balkan Alien Sound (Irlanda del Nord), Maut (Aragó), Grog (Sant Boi), Marta Croket & Luis Peixoto (Portugal), Böj (Galícia) i Luís Peixoto (versió techno folk).

El Festival segueix apostant per la programació de concerts però també per l’ensenyament musical especialitzat a través de tallers a càrrec d’alguns dels músics que participen al FestivalAmb les Tavernes Rubrifolkum, es continua portant la vivencialitat de la música d’arrel a bars i tabernes  de Sant Boi. i per tercer any, esdevé el Tradiconàrius del Baix Llobregat, gràcies a l’acord amb aquest festival de Barcelona.

Com a novetat d’enguany destaca el #Rubriday, la festa de celebració de la cinquena edició del Festival, que es celebrarà el proper dissabte, 14 de març, als Jardins de l’Ateneu Santboià amb concerts vermut i una calçotada popular.