Arriba la 13a edició del Zoom, el Festival Internacional de Ficció per a Televisió

El presentador dels programes "Òpera en Texans" i "This is Opera", Ramon Gener, Premi d’Honor i la jove actriu catalana Alba Ribas, Premi Auguri Sita Murt

Del 25 al 29 de novembre torna una nova edició del Festival Zoom, el festival Internacional de Ficció per a televisió, a Igualada (Barcelona). Una cita imperdible per a tots els amants de la ficció per a televisió de Catalunya, l’Estat Espanyol i d’arreu del món.

La inauguració del festival d’enguany serà el proper dimecres 25 de novembre a les 20.30h al Teatre Municipal l’Ateneu, i hi tindrà lloc l’estrena en primícia del film “Fassman, l’increïble home radar”, de Joaquim Oristrell, que comptarà amb la presència de membres del repartiment de la pel·lícula. A la inauguració, Ramon Gener, dels programes “Òpera en Texans” i “This is Opera” recollirà el Premi d’Honor d’aquesta edició.

D’altra banda, la cloenda i el lliurament de la resta de premis del Zoom serà el dissabte 29 de novembre a les 21.00h al Teatre Municipal l’Ateneu. Prèviament, a les 18h, es projectarà un capítol inèdit de la sèrie “Merlí”, amb la presència dels protagonistes de la sèrie i de l’equip tècnic.

“La Xirgu” (Espanya, 2015) de Sílvia Quer; “Habitaciones cerradas” (Espanya, 2015) de Lluís Maria Güell; “Res no tornarà a ser com abans” (Espanya, 2015) de Carol López; “Peter Pan Man” (Holanda, 2015) de Michiel Ten Horn; “Clara Immerwahr” (Àustria-Alemanya, 2014) de Harald Sicheritz; “Des roses en hiver” (França, 2014) de Lorenzo Gabriele i “The Outlaw Michael Howe” (Austràlia, 2013) de Brendan Cowell seran les pellícules que formaran part de la secció oficial d’aquesta edició.

Les entrades del Zoom Festival (Secció Oficial, ReZoom i gala de cloenda) es poden comprar anticipadament en aquest enllaç o al mateix Ateneu Igualadí, una hora abans de cada projecció. La resta de seccions són d’accés gratuït fins a completar aforament.