Arriba la 14ena mostra de teatre de Barcelona al Raval

La mostra, que defensa els espectacles de creació pròpia, es podrà veure fins L'1 de novembre

La Mostra de Teatre de Barcelona és un projecte de promoció i difusió artística que s’inicià L’any 1996, creat per Empar López i organitzat per Artípolis. Amb el pas dels anys, la Mostra s’ha anat consolidant com un espai indiscutible de promoció D’actors, autors i directors, que han trobat en la Mostra una eina per donar-se a conèixer dins del panorama teatral del nostre país.

La 14a edició se celebrarà al Teatre del Raval convertit en seu única de representació dels dotze projectes seleccionats D’entre els més de cent que s’han
presentat, i que també acollirà les obres guanyadores dintre de la seva programació estable. Seguint amb la línia iniciada la passada edició, aquestes obres guardonades realitzaran una gira per diferents teatres de Catalunya.

D’aquesta manera la Mostra de Teatre continua amb la seva dinàmica de creixement que la caracteritza. Els teatres que formen part de la Mostra En Gira són:
Sala Planeta de Girona, Teatre de L’Aurora D’Igualada, Teatre de Ponent de Granollers, Sala Trono de Tarragona i L’Estruch de Sabadell.

La Mostra és un referent indiscutible per a aquelles companyies que volen projectar-se professionalment, ja que defensa a ultrança els espectacles de creació pròpia, que són L’essència del teatre. En L’actualitat L’MTB s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més esperats a la ciutat, tant pels professionals com pel
públic en general. En cada edició la Mostra posa de manifest el gran moment del teatre de creació a Catalunya. Aquest fet es reflexa en el número de projectes presentats per participar a la Mostra, que enguany arriba als cent-vint.