Arriba la segona edició de la Mostra de Cinema Documental Musical de Girona 08

Tres documentals de grups musicals al Cinema Truffaut de Girona

La mostra, organitzada per la Casa de la música La Mirona i el Museu del Cinema, porta per nom Music & Films
Aquest mes de novembre torna a Girona la Mostra de cinema documental musical de Girona 08. Aquest any, el cicle porta per nom Music & Films i té com a protagonistes el Heavy Metal, The Clash i Kurt Cobain, tots tres documentals es van projectar al prestigiós festival de documental Musical In-Edit Beefeater de Barcelona i han estat dirigits per Sam Dunn, Don Letts i AJ Schnack, respectivament.
Metal, The Clash: westway to the world i Kurt Cobain. About a son, es projectaran al Cinema Truffaut els dimarts 4, 11 i 18 de novembre. El preu de L’entrada és de 3 ? i les projeccions començaran a les 20.30.
Des de fa quatre anys el Museu del Cinema i la Mirona estan produint activitats transversals entre el cinema i la música. La col·laboració es va iniciar amb el cicle de documentals musicals dedicats a la música negra com una de les activitats paral·leles del Black Music Festival i després de tres anys s’ha ampliat amb la coproducció de dues activitats anuals,la mostra de cinema documental musical de Girona Music & Films i el ja esmentat Black Music & Films.
Music & Films pretén portar a Girona una cita anual amb el món del cinema documental de temàtica musical amb la voluntat D’aprofitar la força de dues disciplines artístiques molt estretament vinculades. També es pretén realitzar una tasca de difusió de diferents aspectes de grups, cantants i estils de música que aquests documentals mostren de manera distesa i rigurosa. La mostra és també la reivindicació del documental com a gènere cinematogràfic en auge i una mostra de L’heterogènia D’aquest gènere i de la qualitat dels treballs que s’estan realitzant en els darrers anys.