Arriba la segona edició de Palo Alto Market de desembre amb Projectes Extraordinaris

Amb més de 375.000 visitants i 1.000 expositors, es consolida com un market de referència a nivell local i estatal

Redacció.- La segona edició de Palo Alto Market d’aquest desembre torna a portar projectes extraordinaris de dissenyadors i artesans contemporanis, sorprenents sabors d’arreu del món, les músiques més innovadores i els projectes més compromesos que les ONG’s desenvolupen a nivell local i global. En el seu segon aniversari, amb més de 375.000 visitants i 1.000 expositors, Palo Alto Market es consolida com un market de referència a nivell local i estatal.
Palo Alto Market ha celebrat el seu segon aniversari amb una segona edició aquest mes de desembre. Així, el cap de setmana del 17 i 18, els visitant podrà apreciar els projectes extraordinaris que destaquen pel seu valor humà i social, i pels creatius i artesans (també extraordinaris) que s’amaguen darrera de cada gran idea.

EXTRAORDINARY PROJECTS, EXTRAORDINARY PEOPLE
Palo Alto Market ofereix en aquesta segona edició de desembre una selecció de productes feta amb molta cura per fer que els regals nadalencs continuïn sent molt especials. Projectes extraordinaris que destaquen per la seva creativitat, valor social, respecte mediambiental i, en especial, per la història humana que hi ha darrera de tots ells. La gran majoria, joves dissenyadors i creatius que despunten per la qualitat i maduresa de les seves propostes i artesans contemporanis que ens proposen productes sofisticats a les antípodes del mainstream.

Hi ha sempre una història única i extraordinària que guia a cada expositor i un objectiu comú on tots coincideixen: la voluntat de construir una oferta alternativa que incita a nous hàbits de consum més saludables, més justos i més sostenibles.

A la Design Gallery es mostrarà el projecte alternatiu Nomad Soul, una selecció de deu dissenyadors que produeixen a països en vies de desenvolupament, recuperant tècniques tradicionals i contribuint al creixement d’aquestes societats. És el cas de Carolina blue i les seves peces de ceràmica elaborades a mà al Marroc; Karuna i els seus ponchos i catifes fetes a mà per dones de la Índia i el Nepal; DEXDE i els seus accessoris de decoració produïts al Senegal per dones artesanes amb discapacitat; Iikemysocks i la seva roba per nens elaborada amb llana i cotó obtinguts de forma responsables a Uganda; Ikelele i les seves peces úniques de roba i joieria fetes a mà a la Índia i a Mèxic; o Shitac i els seus ponchos i mantes fetes a mà per artesans locals de l’Equador i el Perú.

Productes autèntics i perdurables que destaquen per la seva qualitat i compromís social que cada dia guanyen més (exigents) adeptes.

MORE HUMAN BEATS
L’Aperol Club presenta el 17-18 de desembre més música i més ritme amb les Funk Sessions de l’Aperol Club. Una reunió de músics de diferents procedències que començarà en quartet i acabarà amb vuit músics a l’escenari, en un vertiginós in-crescendo que promet generar vibracions d’alt voltatge.

A la Terrassa Costa Coffe, arriba el projecte personal d’una de les veus amb més personalitat de l’escena barcelonina, Tonia Richardson, que amb The Tonia Richi Experience anirà acompanyada de dos músics d’absolut luxe: el contrabaixista Thomas Kent Jr i Caspar St. Charles.

A més a més, als maridatges de Torres l’australiana amb arrels hindús Stav i Marion Harper, meitat anglesa i meitat uruguia.

COMPROMÍS SOLIDARI
A partir de desembre, Palo Alto Market uneix forces amb les organitzacions més destacades en la tasca social, la lluita pels drets humans i el respecte mediambiental. Per això, cada edició convidarà a una ONG per tal de divulgar la seva campanya, començant amb Greenpeace i Pallapupas (que realitzarà, a més a més, un taller per a nens).

També Treatwell s’unirá al compromís amb la seva propia iniciativa: tots els fons recaptats al seu beauty bar de Palo Alto Market es destinaran al vaixell de Save The Children, que treballa per ajudar a salvar la vida de nens refugiats i migrants.

HEALTHY GOURMET FOODS
L’oferta gastronòmica proposa un viatge al voltant del món en aquestes dues edicions. Els sabors de la Índia, Japó, Àsia oriental, Tailàndia, Mèxic, Argentina, Perú, USA, França, Itàlia, Israel, Grècia, a més de les cuines locals, inundaran de sabors exòtics el market.

Al desembre, disseny, art, música i gastronomia s’uneixen a Palo Alto Market per a celebrar una experiència extraordinària de creació, responsabilitat i entreteniment.