Arriba la sisena edició del DANSAT

El festival de dansa inclou una nit de duos, una estrena i un espectacle de plàstica cinematogràfica

La sisena edició del DANSAT, el festival de dansa contemporània del saT! Sant Andreu Teatre de Barcelona, comença avui la seva programació amb ?DansaT Workshop?, la presentació D’un taller intensiu per a estudiants de dansa realitzat per Thomas Noone Dance durant la Setmana Santa.
Durant la nit de demà, el festival acollirà ?Duos.sat’. Aquesta jornada està formada per les interpretacions de diferents artistes que representaran quatre obres: ?Capitulo I?, ?Cuadra-T?, ?Beautiful dance? i ?Cuasar?.

El festival durarà fins el dia 19 D’abril, sis dies de programació de qualitat per demostrar que la dansa està oberta a tots els públics, per descobrir que el fet contemporani és per a tothom i no entén D’exclusivitats.

El programa del festival conté L’espectacle ?Els anys’, format per dues peces (Slowly Summer Sighed i Jours de Pluje), una reflexió sobre el temps, la durada, la velocitat, la brevetat, L’incomplet i com això afecta L’univers interior D’uns personatges i la seva relació amb els pas dels anys. La companyia Trànsit Dansa presentarà divendres L’espectacle ?Désir?. El dissabte el coreògraf Kenzo Kusuda aproparà al públic la sensualitat de L’home i la natura amb ?Honey Crypto i diumenge Nats Nus presentarà ?Momentari?, un espectacle per a tots els públics.

Etiquetes:
, ,