Arriba la tercera edició del Giroscopi Cultural

L'acte inclou jornades tècniques per a professionals de la gestió cultural i una fira i mostra oberta al públic

Giroscopi Cultural és la fira de les iniciatives culturals de les comarques gironines, i està organitzada per la Casa de Cultura de Girona. La trobada es presenta com un gran centre de treball i divulgació del sector cultural gironí, un espai per donar-se a conèixer, amb la possibilitat D’establir col·laboracions i D’ampliar coneixements, un espai capaç de crear sinergies entre agents culturals, tant si aquests exposen en els estands com si programen activitats o visiten la fira, i de constituir un observatori del sector.

A més, s’obrirà al públic per mostrar la feina que s’està fent des de L’àmbit de la cultura i per oferir un lloc D’entreteniment i coneixement. Durant el dia D’avui es faran jornades de formació específica per a tècnics i es mostraran activitats i projectes. Durant el cap de setmana  els estands romandran oberts al públic i es programaran activitats durant tot el dia.

Aquesta activitat cultural s’emmarca dins la programació capitalitat de la Cultura Catalana a Figueres, que es clourà aquest cap de setmana. Un total de 32 expositors i sis entitats participaran en la tercera edició del Giroscopi Cultural. Pel que fa a la programació d’espectacles, pensada pels programadors, però també pel públic, destaquen diversos espectacles, com ara Mapping (Palnoise), una projecció arquitectònica audiovisual a la façana del teatre El Jardí; l’espectacle El follet Vladimir, a El Jardí; un concert de la Jove Orquestra de Figueres a El Jardí; l’espectacle Laif is laif, de la companyia local La Bèstia Peluda a El Jardí; l’obra de teatre musical familiar Gong!, a El Jardí, i un concert de l’OCE en homenatge al músic figuerenc Josep Falgarona.

Etiquetes: