Arriba les "Les Coses Grans" de Roger Coma, una websèrie de les coses petites tractades amb humor i mala hòstia terapèutica

La websèrie compta amb Pep Ambrós, Margalida Grimalt, Mar Ulldemolins i David Verdaguer com a intèrprets i s'emetrà per internet a partir del 19 de juny

Roger Coma s’estrena com a creador, director, intèrpret i productor amb Les Coses Grans, una websèrie sobre les coses petites de la vida tractades amb humor i mala hòstia terapèutica que s’emetrà íntegrament per internet a través del web www.lescosesgrans.com a partir del 19 de juny i la primera temporada consta de 8 capítols (un capítol nou de menys de 10 minuts cada setmana).
A Les Coses Grans, Pep Ambrós, Margalida Grimalt, Mar Ulldemolins, David Verdaguer i el mateix Roger Coma són una parella, dos productors audiovisuals i una terapeuta gens convencional que interpreten històries molt quotidianes filtrades per una òptica irònica, neuròtica i absurda. ALes Coses Grans hi trobareu interpretacions realistes, allunyades del registre còmic de traç més gruixut habitual a moltes de les websèries actuals.
La sèrie és de consum online, pensada per mirar al vàter de la feina, esperant al metro, menjant un frankfurt amb ceba barat. Un capítol de Les Coses Grans és el que et mires abans de veure una peli al cine, o durant la peli si resulta que és un fracàs… A Les Coses Grans l’audiència toparà amb problemes tan intrascendents però tan necessaris com discussions sobre receptes de cuina maternes, gelosies d’un antic ex-novio o la necessitat de donar sentit a la nostra vida (encara que sigui per ser el millor pelador de patates o guanyar la competició per enviar el whatsapp més eròtic de Catalunya). Tot plegat tractat sense paròdia sino com una tragèdia quotidiana en què vivim tot el que ens passa. Les Coses Grans és a vegades realisme, a vegades comèdia discreta, a vegades mala hòstia terapèutica.
Les Coses Grans és una sèrie sobre un valor segur: les coses petites. Sovint les coses grans omplen, conceptualment, les nostres vides, però, al final, són les coses normals, petites, simples, maques, lletges, lúcides, tontes, inútils, morcillones, ridícules, bones… les que de debò ens omplen la vida.
Les Coses Grans és una producció petita però de qualitat amb la que es pot empatitzar de seguida i que aconsegueix una frescor i espontaneïtat molt saludables i que s’ha de consumir com es consumeix a internet, una mica accidentalment però sobretot de manera compulsiva.
Els mitjans austers de producció aguditzen les possibilitats de la trama i centren la història en els personatges i les relacions entre ells (més divertides o podrides) depenent de la climatologia o els deliris de Déu.
L’equip de Les Coses Grans està format per professionals de primer nivell en tots els camps: fotografia, música, interpretació, muntatge, àudio que han treballat amb despreocupació amateur fent tothom de tot. La sèrie ha estat rodada al pis de Roger Coma (intentant alterar mínimament l’espai original donant un to realista i directe) amb algun exterior al barri del Born de Barcelona, una escapada a la Barceloneta, un terrat de l’eixample i al centre comercial l’Illa Diagonal.
Després d’una llarga trajectòria com a intèrpret de televisió, cine i teatre, Roger Coma fa un gir professional i amb Les Coses Grans pren la responsabilitat creativa fent de guionista, director, intèrpret i productor. Com a actor al teatre ha treballat amb Lluís Pasqual, Carol López, Pau Miró i Xavier Albertí entre d’altres; a la televisió a Porca Misèria, Gran Nord, Les veus del Pamano, Tornarem, Los Protegidos i Gran Hotel; al cine A la deriva de Ventura Pons, Para que no me olvides de Patricia Ferreira amb Fernando Fernan Gómez i Suspiros del corazón de Enrique Gabriel entre d’altres…
Com a escriptor ha publicat dos llibres: Si això és París i He conegut una noia a més d’haver escrit guions per projectes audiovisuals com ara la sèrie Gran Nord.

Etiquetes:
,