Arriba a l'Escenari Brossa El Futur, una dramatúrgia i direcció de Joan Yago

Interpretada per Berta Bähr, Cristina Baró, Júlia Calzada, Martí Costa, Aura Foguet, Oriol Martínez i Xènia Sellarés

Redacció.- Aquest proper dijous 12 de setembre arriba a l’Escenari Brossa El Futur, una dramatúrgia i direcció de Joan Yago.
El punt de partida d’ El Futur és plantejar-se que «totes les generacions han imaginat com seria la vida de les generacions futures», segons l’autor, premiat per Fairfly de la cia. La Calòrica amb els Butaca al millor text teatral i al millor espectacle de petit format i els Max al millor espectacle revelació i millor autor revelació.
Així, en el context actual farcit de crisis polítiques, socials i mediambientals, Joan Yago ha guiat aquest projecte a partir d’una «llista de preguntes difícils per intentar – de vegades de forma inconscient i desesperada – imaginar un demà positiu, alegre o, com a mínim, divertit».
De la mà dels actors Berta Bähr, Cristina Baró, Júlia Calzada, Martí Costa, Aura Foguet, Oriol Martínez i Xènia Sellarés, el dramaturg aposta un altre cop per abordar les inquietuds amb dosis d’humor. Ara ho ha fet en un recull de situacions quotidianes tant de generacions passades com actuals articulades al voltant de les preguntes sobre el futur i, fins i tot, amb l’atreviment d’imaginar com serà el dia a dia de les que vindran.
«Si els nostres besavis es van preparar per a l’arribada d’un futur on l’electricitat i el progrés alliberarien la humanitat de qualsevol patiment; les nostres àvies només pensaven en el futur en clau d’extrema supervivència i els nostres pares – això diuen ells – van imaginar un futur en què els seus fills viurien una vida millor de la que van viure ells, ara ens toca a nosaltres imaginar quin món deixem als nostres fills», explica l’autor i director.