Arriba a les llibreries Tota la veritat, la investigació periodística més completa i rigorosa sobre el conflicte polític més important al país

Sis periodistes de diferents mitjans de comunicació han unit el seu talent per construir la crònica definitiva d’uns dies decisius

Redacció.- Sis periodistes de diferents mitjans de comunicació han unit el seu talent, els seus recursos i les seves fonts d’informació per construir la crònica definitiva d’uns dies decisius que també és clau per entendre i analitzar en perspectiva el moment polític actual. El llibre Tota la veritat és el resultat d’un treball col·lectiu que més de dos anys després, milers de quilòmetres recorreguts i centenars d’entrevistes realitzades, ofereix als lectors les veritats particulars de cada part explicades sense apriorismes i amb objectivitat. Per fer-ho, han entrevistat amb discreció més d’un centenar de dirigents polítics, líders presos i exiliats, activistes socials, assessors, membres de l’Estat Major i col·laboradors que van protagonitzar l’1-O. I el resultat és un ric treball periodístic, amb noms i cognoms, documentació i revelacions inèdites fins ara.
Com va ser la reunió fundacional de l’Estat Major, l’eina que va preparar en secret el referèndum? Quan i com es va gestar l’encàrrec polític de les urnes’ En quin moment es va torçar la relació entre Puigdemont i Junqueras’ Les respostes a aquests interrogants i el detall d’episodis fins ara a l’ombra, com la trobada en una casa del Vallès on alguns consellers que havien de marxar a Bèlgica van decidir quedar-se, o el discurs de proclamació de la independència escrit per Quim Torra i que Puigdemont no va arribar a llegir en públic, fan d’aquesta recerca un document imprescindible per entendre un període clau.
La crònica més completa, rigorosa i objectiva que explica, com no s’ha fet mai abans, el rerefons d’uns fets que han canviat la història de Catalunya. Sense herois ni traïdors, sense retrets ni lloances. Només tota la veritat.