Art subterrani

El metro de Barcelona acull reproduccions digitals de la col·lecció del MNAC

Fins al 15 de juliol a les estacions del metro de Barcelona de Diagonal (L5), La Sagrera (L9, L10), Can Peixauet i Fondo (L9) es podrà veure una exposició de reproduccions digitals D’una selecció de les principals obres del Museu Nacional D’Art de Catalunya (MNAC).

?El MNAC es mou per tu? és una acció per apropar L’art als usuaris del metro de Barcelona.  Gràcies a la tecnologia D’HP, L’intercanviador Diagonal i tres estacions de la linea 9 del suburbà estaran decorades amb reproduccions de detalls en gran format D’algunes de les obres mestres que conserva el Museu.

Aquesta acció trasllada a les andanes del metro de Barcelona imatges espectaculars D’algunes de les obres que formen part dels mil anys D’art català que conserva el Museu. A L’estació de Diagonal es podran veure obres de la col·lecció D’art modern, des del segle XIX fins als anys 40 del segle XX, quan a Catalunya arrelen amb força i singularitat diversos corrents artístics, des del neoclassicisme fins a les avantguardes, passant pel modernisme i el noucentisme.

A L’estació de La Sagrera hi haurà reproduccions de la col·lecció D’art del Renaixement i barroc i a L’andana de Can Peixauet s’exhibiran obres de la col·lecció D’art gòtic.  Finalment, L’andana de L’estació de Fondo acollirà obres de la col·lecció D’art romànic, una de les més emblemàtiques del MNAC per L’excepcional sèrie de conjunts de pintura mural, única al món, que conserva.

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa de la Primavera Cultural de TMB.

Etiquetes:
,