Arts Santa Mònica inicia la programació D’estiu

Les quatre exposicions que es mostren estan dedicades a L'arquitectura.

El Centre D’Arts Santa Mònica de Barcelona acull aquest estiu quatre exposicions, totes elles dedicades a L’arquitectura. Arts Santa Mònica és un espai de confluència i de creuament entre diverses disciplines de la creació artística contemporània amb la ciència, el pensament i la comunicació.
“Després de L’arquitectura? és L’exposició que es podrà veure a la primera i segona planta del centre D’art Santa Mònica fins el 20 de setembre. L’exposició mostra la reflexió de 17 artistes internacionals entorn a L’arquitectura segons quatre tipologies: dors, interior, entorn i enderroc.

El Claustre del centre acollirà fins el 20 de setembre L’exposició ?Arquitectures sense lloc, 1968-2008?. La mostra aplega els projectes no construïts de 200 estudis arquitectònics a Catalunya des de l’any 1968, resultat d’una exhaustiva recerca sobre la producció arquitectònica catalana.

Una altra de les novetats és que per primera vegada es mostren els esbossos per a la gràfica dels centres comercials americans a Europa que Lanfranco Bombelli va realitzar per a diverses capitals: París, Estocolm, Frankfurt, Milà, i que pertanyen al fons familiar de l’artista i galerista.

Fins el 16 de setembre és podrà veure el projecte ?A greeen new deaL’ d’Enric Ruiz Geli. El projecte presenta una intervenció efímera a la façana a la manera d’un work in progress. El projecte es culmina el 15 de setembre amb una conferència de Jeremy Rifkin que portarà per nom ?Empatia de L’entorn: Liderant el camí cap a la tercera revolució industriaL’.

Etiquetes: