Asufre, una sàtira dirigida per Gemma Beltran

Fila7 i Dei Furbi presenten Asufre, una comèdia diabòlica que es programa al Capitol fins al 13 de juny

Sota la direcció de Gemma Beltran, Dei Furbi i Fila7 presenten al club Capitol quatre personatges a ?porta tancada? amb gavardina i sabates de taló vermelles que ens mostren L’infern com un lloc mític on tot és possible,  una societat organitzada, on es barreja festa i sofriment, roig i negre.

 Asufre es teatre dins el teatre on el ball, la música, la poesia i la paròdia prenen forma guiats per l’humor i el ritme, en un ventall de recursos actorals que van de la dansa i el gest virtuós al cant i a la interpretació. És una particular interpretació del cabaret literari que es presenta a Barcelona per segona vegada aquesta temporada, després de passar, molt exitosament, per el teatre Tantarantana durant 4 setmanes, aconseguint una mitjana de més D’un 65% D’ocupació.

Òscar Bosch , Robert González, Marc Vilavella i David Marcé presenten aquesta sàtira dirigida per Gemma Beltran, creadora de la Companyia Dei Furbi l’any 2002  i premiada com a millor directora de teatre el passat 24 D’Abril al XXIII certamen de teatre de Torrejón de Ardoz.

Per Dei Furbi aquest es ja el seu sisè treball, després D’haver estrenat Scherzo (2002), Divertimento (2003), Tocata i Fuga (2005), L’illa dels esclaus de Marivaux (2006/7) i Homes de Shakespeare (2008).
Asufre! Un espectacle còmic, irresistiblement divertit i tremendament original alhora que reflexiu, on la utilització de textos clàssics, el joc de paraules i el ritme trepidant ens atrapa en una espiral D’humor aparentment absurd però ple de lucidesa.

L’espectacle es pot veure els dijous, divendres i dissabtes a les 22:30 i els diumenges a les 20:30.

Etiquetes:
,