Atorguen els Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians

?Adéu, Boadella? D'Isabel-Clara Simó entre els premiats

L´Associació D’Escriptors en llengua catalana ha decidit concedir els premis de la Crítica dels Escriptors Valencians en la seva XIX edició, a ?Adéu, Boadella? (L’arquer) D’Isabel-Clara Simó en la categoria D’assaig. En la categoria de narrativa han estat premiats Salvador Company per ?Silenci de plom? (edicions 62) i Isidre Martínez Marzo per ?Cementiri dels Anglesos’ (3 i 4).
En la categoria de Poesia, Josep Maria Balbastre i Teresa Pascual han estat guardonats per ?GraduaL’ (Denes) i ?RebeL’lió de la saL’ (Pagès) respectivament. Antoni Torreño ha estat guardonat en la categoria de teatre per ?Deesses per nassos’ (Bromera).

Pel que fa al premi difusió de la literatura la Junta de L’Associació D’Escriptors en Llengua Catalana (àmbit de País Valencià) L’ha atorgat al Quadern, suplement cultural de l´edició valenciana del diari El País.

El jurat ha estat format per per Xavier Aliaga, Manuel Baixauli, Esperança Camps, Ramon Guillem i Jaume Pérez Montaner.

Els premis es lliuraran en un acte que tindrà lloc a València el avui al vespre a L’hotel Astoria Palace), i on es retrà homenatge a L’escriptor Lluís Alpera, amb parlaments de Marc Granell i Jaume Pérez Montaner.

Etiquetes: